uspomene

"Mislim da nisam i NIKADA ga neću obrukati": Da li ste znali da je sin Danila Lazovića USPEŠAN sportista?

0

Danilo Lazović nas je prerano napustio, a iza sebe je ostavio četvoro dece.

foto: Printscreen/Youtube
foto: Printscreen/Youtube

Danilo Lazović će ostati upamćen kao jedan od naših najboljih glumaca, a sva njegova deca su uspešna i trude se da opravdaju sva očekivanja koja idu uz njih kao decu slavnog roditelja.


Ćerka Jelena je farmaceut, Milena psiholog i prvakinja države u plesu, sin Miloš sa majkom vodi prodavnicu mešovite robe, a Vuk je uspešan sportista.

 

Vuk je rođen 1988. godine, karijeru je otpočeo u Partizanu, a trenutno je u Kuvajtu.


- Rođen sam u Beogradu, otac mi je iz Brodareva, Srbin, majka mi je sa Cetinja. Imam rodbinu u Crnoj Gori - rekao je Vuk u jednom intervjuu na pitanje zašto je poneo dres reprezentacije Crne Gore i naglasio da takav poziv nije dobio od Srbije.


Vuk Lazović je u međuvremenu oženio svoju koleginicu, rukometašicu Barbaru Varlec, koja je inače iz Slovenije. Njihov porodični dom je u Podgorici, a imaju sina Luku.

 

1 / 13 Foto: Youtube Printscreen

 

Njih dvoje su se upoznali 2009. godine u Zaječaru gde su oboje igrali rukomet. Nakon dva meseca otpočeli su vezu, a proslava venčanja je održana u jednom restoranu na Avali.

 

Vuk Lazović
foto: Facebook Printscreen

- Ne moram da kažem koliko mi nedostaje, pogotovo u ovakvim momentima, ali to je život. Od samog starta rekao sam sebi da moram da nastavim. Imam brata, sestre i mamu. Znao sam da ne mogu ništa promeniti, a morao sam i njima da pomognem. Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Ceo život borim se da njegovo ime ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati - rekao je Vuk.


Vuk Lazović ističe kako mu je jako teško jer otac Danilo nije dočekao da vidi njegov uspeh i uživa u odgajanju unuka.

 

 

makonda-tracker