dopada li vam se?

Minimalizam sa dozom luksuza preovlađuje u njenoj kući: Zavirite u dom Emine Jahović (FOTO)

0

Pevačica se preselila u kutak koji ima pogled na Bosfor i sada uživa u svedenim detaljima koji ga krase, a koje je ona birala. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović  se odavno iselila iz doma u kojem je živela sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom i sebi pazarila dom u kojem uživa sa svojim sinovima Jamanom i Javuzom

 

Ona je birala da joj dom ima pogled na Bosfor, da uživa u pogledu, što možemo i da vidimo na fotografijama koje je ona delila ponekad na društvenim mrežama. 

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Pre svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena - rekla je Emina za "Blic" i otkrila čime ju je ovaj prostor opčinio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mešavina mermera i drveta kao i konbinovanje starog i novog. Uvek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osećam - kaže Emina.

 

 

Ona ne krije da je novi dom i po meri njenih sinova Jamana i Javuza, kojima je želela da pruži komfor i udobnost koja im je kao dečacima potrebna, ali je i prokomentarisala da joj je bitno da joj dom izgleda doterano i sređeno, minimalistički sa dozom luksuza. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Oni su dečaci i bitno im je da je sve praktično, tako da se mnogo ne mešaju kada je uređenje u pitanju. Jedini problem nam je njihovo igranje loptom kojom su mnogo puta slomili neke meni jako važne detalje koje više ne mogu da pronađem, a koje sam donosila iz različitih delova sveta. Inače od malena sam ih učila da poštuju prostor u kome žive, što oni lepo praktikuju. Počele su da mi smetaju suvišne stvari, pa sam puno toga poklonila. Što manje to bolje.

 

U njenom domu nema mnogo boja, te tako preovladava najviše bež i bela nijansa koja zaista odiše svedenošću i lukuzom kako je ona i navela. 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker