(foto)

Nju NIKAD nemamo prilike da vidimo u javnosti: Emina Jahović podelila divnu fotografiju sa svojom majkom

0

Emina Jahović svima je dobro poznato lice, ali njenu majku niste imali prilike da vidite mnogo puta do sad

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović odavno živi u Istanbulu sa sinovima Jamanom i Javuzom. Poznato je da je Emina poreklom iz Novog Pazara, a svoj porodični dom je napustila kao jako mlada, da bi na kraju sreću našla u Turskoj.

 

 

Kao i Emina, i njen brat Mirsad živi u Istanbulu, a u goste im često dolazi njihova majka Senija Jahović.

 

Emina je veoma vezana za majku, ali retko ko zna kako ona izgleda jer nikad nemamo prilike da je vidimo u javnosti.

 

Emina je objavila fotografiju s majkom, pa iskoristila priliku da joj emotivnom i nežnom porukom čestita rođendan:

 

Majko moja, majčice… Srećan ti današnji dan, srećan ti svaki dan! Da si nam uvek ovako nasmejana i srećna. Voli te tvoja Mimi. Srećan rođendan, moja mama — napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj ljubi svoju majku.

 

Jahovići su, inače, odrasli u lekarskoj porodici, s obzirom na to da je njihova majka Senija pedijatar, dok je pokojni otac Nusret bio kardiohirurg.

 

 U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tada tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji tada. Mirsad je morao da sazri pre, pa nikad nismo imali drugarski odnos. Sestra mi je nekako bila majka. Sa mamom sam zapravo imala mnogo bolji odnos, da mogu da joj se otvorim, da pričam o nekim ljubavnim problemima, sa sestrom ne. Sada, kad imamo sve troje decu, sad smo počeli da se družimo — rekla je Emina u emisiji Glamur.

 

1 / 12 Foto: Kurir TV

 

 

makonda-tracker