iskrena je bila

Ceo dan PREPLAKALA od sreće, pa otkazala sve nastupe: Pevačica otvorila dušu i ispričala sve o velikoj želji — TRUDNOĆI

0

Jelena Kostov je u jednoj emisiji ispričala kako se osećala kada je saznala da je trudna i osvrnula se na to koliko je srećna zbog svih čestitiki koje je dobila od kolega. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Kostov nedavno je na svom Instagram profilu otkrila pol bebe i jednim destom pokazala da nosi devojčicu, a podsetimo da je pre 5 godina ona dobila i svoje prvo dete - sina.  

 

Na snimku koji je objavila videli su se roze baloni, a sada je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" otkrila nove detalje:

 

 

 Ova sreća ne može da se opiše! 2022. mi je počela na najlepši mogući način, saznanjem da ću postati majka drugi put i kako mogu da se osećam? Toliko sam to želela, to mi je bila najveća, najveća želja, a tek kad smo saznali da je devojčica, našoj sreći sada stvarno nema kraja — priča Jelena i dodaje da su joj mnoge kolege čestitale:

 

 

— Kada sam okačila snimak, ceo dan sam preplakala od emocija, poruka koje su mi stizale. Mislim da ne postoji kolega, koleginica sa kojim se znam i sa kojim sam u kontaktu, a da mi nisu čestitali. Velika je sreća kada znate da vas ljudi vole, a i ja sam uvek bila takva — radujem se tuđoj sreći isto koliko i svojoj - kaže pevačica i dodala je da će malo morati da sačekaju njene poslovne obaveze:

 

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen

 

— Ovaj put ću morati malo da se primirim za razliku od prve trudnoće, kada sam skoro do osmog meseca pevala. Sada sam morala da otkažem sve nastupe jer moram malo da se smirim. Kako kažu doktori, ja ću njih poslušati, jer stvarno želim da sve izguram kako treba. Inače, ja se super osećam, odlično sam, uglavnom sam kod kuće - rekla je Kostov, piše Pink.

 

 

makonda-tracker