stvar je jasna

SUPRUGA MILJANA GODINAMA ČUVA DALEKO OD JAVNOSTI: Jelena Kostov priznaje recept za uspešan BRAČNI život

1

Porodiča idila joj je najvažnija, a sin Milija je kruna ljubavi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Kostov svoj privatni život čuva od javnosti, ali kada je reč o ljubavi i suprugu Miljanu neretko ističe da su davnih dana našli kompromis, koji njihov brak čini fantastičnim.

 

"Nema tu neke intrige, nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji, i ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trenutka ne tražim od njega da se slika i pojavljujem po medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav" – otkriva pevačica.

 

"On je zaista od tih ljudi i kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: "Moj je medijsko neeksponiranje", jer kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola" – rekla je Jelena i dodala:

 

Jelena Kostov
foto: Damir Dervišagić

 

"Mi taj odnos koji je divan gajimo godinama i stvarno sam rekla da ću ostati dosledna tome i nikad se javno neće eskponirati i time mi je pokazao svoju veliku ljubav" – završava pevačica u emisiji "Magazin In".

 

 

 

 

makonda-tracker