PREDIVNO

BAJKOVITI POGLED, KAMIN I PLANINSKA IDILA: Pevačica pokazala svoju nestvarnu BRVNARU na Goliji, na kojoj joj svi zavide!

0

Napravila je oazu mira za svoju porodicu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Šarmantna pevačica Jelena Kostov uživa u porodičnom životu sa sinom i izabranikom Miljanom, a sve slobodno vreme provode u vikendici na Goliji, koju su krojili po svojim zamislima.

 

"Kućica na planini je moje utočište i oaza mira. Oduvek sam želela da imam svoje mestašce za beg u kojem ću potpuno da se opustim i uživam sa svojim najmilijima i, evo, tokom pandemije smo uspeli i da ispunimo moj san i napravimo tu kuću. Najveći deo vremena, otkako je počela korona, provela sam upravo na Goliji, napunila sam baterije nakon svega što me je zadesilo. Ovde je potpuno drugačiji ritam i tempo života, skroz sam opuštena i nemam nekih opterećenja. Uživam u osećaju kada se ujutru probudim, pogledam kroz prozor, a ono sve obelelo, mir i spokoj me prelave" - kaže Jelena i dodaje:

 

"Sve što sam htela i zamišljala oko samog uređenja kuće sam i ostvarila. Omiljeni kutak mi je pored kamina, sa sinom i suprugom se smestim u fotelje, unesemo drva koja nam stoje spremna, odmah isped ulaza, založimo vatru i uživamo, prava idila. Sada imam svo vreme ovog sveta da im posvetim, nadoknadila sam sve ono što smo zbog mojih nastupa proveli odvojeno. Stalno sam imala nastupe, snimanja, emisija, a sada dan počinje od samog početka totalno opušteno. Nema nikakvih obaveza. Sve vreme ovog sveta mogu da provodim sa sinom i to me čini najsrećnijom na svetu. Mnogo se vezao za mene i sada mogu više vremena da mu posvetim."

 

 

Brvnara izgleda baš kao one iz bajke, a pastelne boje preovlađuju prostorom, što dodatno odaje utisak ušuškanosti i mira.

 

"Želela sam da bude prava planinska kućica, pa je sve urađeno u drvetu, bez previše detalja. Bitno mi je da sve bude udobno i ušuškano, da je svima prijatno i da svako ima prostor da radi ono što ga ispunjava. Ipak ovde dolazimo na odmor ".

 

Jelena ističe da jedva čeka da se pandemija okonča, kako bi mogla da ugosti drage prijatelje i kolege.

 

"Volim da sednem pored prozora ili staklenih vrata i gledam kako pada sneg, nema buke i haosa, prava planinska idila. Jedva čekam da prođe pandemija korona virusa pa da mogu da pozovem i ugostim prijatelje, da im pokažem sve lepote ove planine. Oduvek sam želela da imam mesto koje će mi pružiti privatnost, tako da sada maksimalno uživam. Posvetila sam se i kuhinji, svemu ovome za šta do sada nisam imala vremena."

 

 

Pevačica je januara imala nezgodu, kada je pala sa visine od tri metra i polomila sedalnu kost, te joj je oporavak na Goliji mnogo značio.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker