tuga

Smrtni slučaj prekinuo porodičnu idilu: Tragedija u porodici Lune Đogani i Marka Miljkovića

6

Kako javljaju domaći mediji, poznati bračni par suočio se sa smrtnim slučajem u porodici.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedeljka Miljković, majka Marka Miljkovića, preminula je danas iznenada, tvrdi Informer. Kako pišu domaći mediji, rijaliti učesnik nije se tim povodom oglašavao, niti se javljao na pozive predstavnika štampe.


Podsetimo, nakon mnogo porodičnih problema, pre svega na relaciji Marko Miljković - Anabela Atijas, ova porodica odnedavno ima skladne odnose.

 

Pre nekoliko meseci, mediji su javili da je Markova majka Nedeljka bila u poseti Marku i Luni, koji su prošle godine dobili ćerku Miju.

 

Ipak, rijaliti učesnici ističu da to nisu trenuci koji se dele s fanovima.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Nema potrebe da bilo ko misli da moji roditelji nisu videli Miju. Naravno da je moja porodica bila kod nas u gostima i da su videli bebicu. To što se oni ne pojavljuju u medijima i ne eksponiraju ne znači da ne postoje i da nisu tu za nas svakodnevno. Samo želim da moju porodicu sklonim i zaštitim od celog tog sveta. Oni nisu javne ličnosti i ne treba im to. Oni žive neki svoj normalan život. Ne treba im ni kamera, niti novine — rekao je Marko tada za medije. — Neću ih ni ubuduće objavljivati bilo gde. Među prvima su videli bebicu i bili oduševljeni, naravno.

 

 

 

 

makonda-tracker