(FOTO)

Bajkoviti kutak za mezimicu: Luna Đogani i Marko Miljković pokazali kako su uredili sobu za ćerkicu

21

Rijaliti par nedavno se pazario u stan na Bežanijskoj kosi za koji su mediji pisali da je plaćen oko 160.000 evra, a sada su pokazali kako su uredili dečiju sobu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Učesnici rijalitija Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su postali ponosni vlasnici stana u Beogradu, a pisalo se da su za nekretninu koja se prostire na 80 kvadratnih metara potrošili 160.000 evra.


Porodici Miljković još uvek nije stigao nameštaj i radovi se privode kraju, ali ponosni tata nije odoleo, pa je pokazao fanovima kako izgleda soba u kojoj će uživati njihova ćerka Mia. On je pokazao postavljanje tapeta, koje krase crteži životinja i simpatični detalji.


Iskreno sam prezadovoljan, ovo kao da je neko crtao i slika, baš lepo izgleda, baš je lepo. Sve je u milimetar tačno, kao da je neko crtao, neki opasan slikar — rekao je Marko u snimku, na šta je mama Luna dodala:
Vau, beki, kako je lepo. Stvarno je predivno!


Ima da ga skockamo da bude raketa — istakao je Marko.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen


Inače, u pitanju je stan s dva kupatila, dnevnom sobom, spavaćom sobom, dečijom sobom i velikom terasom, a par je nedavno otkrio da su podigli kredit za kupovinu nekretnine.

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen


Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina — rekao je Marko nedavno.


Oni su jednom prilikom istakli da planiraju da kupe još jedan stan ili kuću za nekoliko godina, kao i da sada sav nameštaj prave po meri.

 


 

makonda-tracker