ponosni

Prvi kadrovi novog stana vrednog 180.000 evra: Marko Miljković pokazao nenamešten dom u kom će živeti sa Lunom Đogani

30

Rijaliti par, useliće se u novi stambeni prostor koji su kupili u Beogradu i tamo će živeti do trenutka kada se ne odluče za kupovinu kuće ili novog stana. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rijaliti učesnici Luna Đogani i Marko Miljković, kupili su novi stan na Bežanijskoj kosi za koji se spekuliše da su ga platili 160.000 evra i koji ima 80 kvadrata. Ono šta je interesantno jeste da se oni uskoro tamo sele.

 

 

Miljković je snimajući novi video na Jutjubu otkrio detalje njihovog stana, odnosno to kako on izgleda, te je napomenuo da stan još nije opremljen, tj. da im nameštaj još nije stigao, što će se desiti uskoro, nakon čega će biti spremni da se usele u njega. 

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

 

Ono šta je zanimljivo jeste da u njihovom stanu postoje 2 kupatila, soba koja je namenjena za njihovu ćerkicu, dnevna soba, spavaća i velika terasa. 

 

 

Jednom prilikom je Marko pričao na koji način su Luna i on kupili stan:

 

- Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina - kaže Miljković, prenosi Blic.

 

Takođe, pre nekog vremena, on je i otkrio da će se njih dvoje useliti u stan u decembru, te da će stan u kojem trenutno žive izdavati.

 

- U proceduri smo useljenja u novi stan na Bežanijskoj kosi. Za nekih 20 dana treba da dobijemo ključeve. Pazarili smo ga za jeftinije jer smo ga kupili u izgradnji. Krajem decembra ćemo se najkasnije useliti u novu nekretninu. Ovaj sadašnji stan ćemo verovatno da izdamo, dok ćemo u drugom živeti. Za nekoliko godina ćemo kupiti još jedan stan ili kuću. Kupili smo kauč, krevet, belu tehniku i televizor. Sve ćemo u dva dana da uguramo u stan. Želimo da uđemo u svež i nov stan, sve će se raditi po meri – rekao je tada Marko.

 

 

 

makonda-tracker