kako vam se čini?

Bez dekoltea, dukokog šlica i kratke haljine: Aleksandra Prijović zablistala u toaleti koja dobro stoji visokim ženama

0

Pevačica je odlučila da obuče haljinu koja je zbog dizajna svedena i pristojna, nimalo provokativna, ali je odličan komad ukoliko želite da istaknete vašu vitku figuru. 

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović učestvovala je u snimanju Grand novogodišnjeg programa za TV Prva. Za ovu priliku odlučila se za dugu veoma glamuroznu toaletu koja je dobar izbor za visoke žene. 

 

 

Njena tamnosiva sirena rolka-haljina prekrivala je sve, ali je u isto vreme isticala i njenu savršenu figurnu, pošto je ona bila tako krojena da je prijanjala uz Aleksandrin struk, te je tako istakla njene obline. Zbog ovakvog kroja potpuno je istakla njenu figuru koja je nesumnjivo izvajana. 

 

Nešto šta je dodatno istaklo posebnost ove haljine jesu dugački rukavi i izrez koji haljina ima izreze blizu ramena, pri čemu se jedan od njih nazirao pošto ga je prekrivala kosa koju je izlomila i jedan deo iste zalizala.

 

Ono šta je interesantno jeste to da pevačica nije dodavala previše nakita, skoro nimalo, te je imala samo malo prstenja na desnoj ruci. Šminka joj je bila prilagođena prilici, te je bila upečatljiva, a u isto vreme svežeg izgleda. 

 

Kako vam se dopada Aleksandrino izdanje?

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker