uživaju u suncu i moru

ZASLUŽENI ODMOR NA EGZOTIČNOJ DESTINACIJI: Zvezde serije “Igra sudbine” otkrivaju kako se provode na Maldivima

1

Zvezde popularne serije Igra sudbine, Olja Lević i Amar Mešić, otputovali su na zasluženi odmor i to na egzotičnu destinaciju

foto: printscreen k1
foto: printscreen k1

Popularni mladi glumci Ammar Mešić i Olja Lević koji su se proslavili ulogama u hit seriji „Igra sudbine“ uključili su se danas uživo u program sa Maldiva i to direktno iz plićaka u kojem su se brčkali.

- Ne uspevamo da se rashladimo, jer je i voda jako topla. Trenutno je 30 stepeni, a subjektivni osećaj je da je 45 – kazala je s prepoznatljivim širokim osmehom Olja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

– Pre Maldiva zajedno smo uživali i u Kapadokiji i stvarno smo zaslužili odmor i uživanje. Naporno smo radili i snimali prethodnih godinu dana. I kada se vratimo nastavljamo snimanje „Igre sudbine“ – rekla je mlada glumica u emisiji „Kec na jedanaest“.

1 / 3 Foto: printscreen k1

Otkrila je Aleksandri i Bošku i da su juče Ammar i ona sa društvom otišli na ronjenje, ali da se ona u tom sportu baš i ne pronalazi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

- Meni je bilo super, ali Olja... Zaključili smo da ronjenje ipak nije za nju - s osmehom je rekao Ammar.

 

– Doduše ni let balonom joj se nije svideo, jedva da sam jednu dobru sliku uspeo da napravim za „Instagram“ iz Kapadokije jer se na svakoj videlo koliko je prestravljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Olja je kazala da se mnogo boji visine ali da je pre nekoliko dana uspela da se užetom spusti s Avalskog tornja samo iz tog razloga jer je spust bio – bezbedan.

 

- Bila sam sa profesionalcima i imala svu potrebnu opremu pa sam se osećala bezbedno, ali u balonu – to sam jedva preživela – rekla je Olja Lević na K1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Mladi glumci na Maldivima će uživati deset dana, a potom se vraćaju u Beograd i nastavljaju sa radnim obavezama.

 

 

makonda-tracker