godinama su zajedno

Mnoge su žudele za njim, a očarala ga je samo ― ONA: Ova lepotica je supruga glumca Aleksandra Dunića

2

Tokom devedesetih odigrao je Kokana u "Porodičnom blagu" i Popca u "Srećnim ljudima" i bio je miljenik žena. Ko je žena koja je uspela da ga osvoji?

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Glumac Aleksandar Dunić, koji je svojevremeno važio za jednog od najpoželjnijih na javnoj sceni zbog svojih uloga u serijama "Srećni ljudi" i "Porodično blago", godinama je u skladnom braku s Draganom Litričin Dunić, novinarkom i univerzitetskom profesorkom, inače doktorom književnih nauka.


Kako je par jednom prilikom otkrio, on je bio verni gledalac Draganine emisije iz oblasti kulture "Ličnosti i svetovi" i bilo je jasno da su im interesovanja slična, a ljubav je navodno planula na prvi pogled.

 

Pri tom, svetovi dramske umetnosti i književnosti su kompatibilni, tako da nismo dva sveta ― istakla je svojevremeno Dragana za Story.

 

Aleksandar Dunić, Dragana Litričin – Dunić
foto: Vladimir Šporčić

Kako je ona pre nekoliko godina objasnila, sin Dušan, koji danas ima već 20 godina, centar je njihovog sveta.


Trudimo se da ga vaspitamo tako da postane dobar čovek. Učimo ga plemenitosti, humanosti, hrabrosti, ali i da živi po ovim već pomalo zaboravljenim vrlinama u današnje vreme. Ne verujem u lažne vrednosti novog doba, kao ni u brz, lak i nezaslužen uspeh. Verujem samo u najviše ljudske vrednosti koje će, ipak, pobediti u svakom vremenu. Istina je uvek jača od laži, dobrota od zla, svetlost od tame, ljubav od mržnje, pravda od nepravde, a vreme kao najbolji sudija pokazaće da je bolji svet moguć jedino ako postanemo bolji ljudi. A to znači i da, uprkos trenutnoj sumornoj stvarnosti, vaspitavamo decu da veruju u ideale ― istakla je ona.

 

 

makonda-tracker