OPSESIJA

Deca su bila van sebe od sreće: Džesika Alba postala bogatija za 2 nova člana porodice (FOTO)

2

Čuvena glumica u dogovoru sa suprugom Kešom Vorenom rešila je da naslednicima ispuni najveću želju, te je njihova kuća sada puna radosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantna glumica Džesika Alba ne prestaje da oduševljava pratioce putem društevnih mreža plemenitim delima, a ovog puta udomila je dve kuce kojima su se najviše obradovala njena deca.

 

Kada su ugledali svoje čupave drugare svi su poleteli da ih miluju i nahrane, a glumica je divne momente dokumetnovala, te su u rekordnom roku obišle svet.

 

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen

 

Pratioci su je pohvalili zbog ovog poteza, a sama Dženifer je mesecima govorila da želi toplinu u domu, što je svakako dobila novim krzenim drugarima.

 

Sa sigurnošću možemo reći da je cela porodica opsednuta novim krznenim bebama — napisala je glumica.

 

Džesika je godinama u skladnom braku sa izabranikom Kešom Vorenom sa kojim je dobila troje dece, dve ćerkice i sina, te će porodična okupljanja sada dobiti novu dimenziju.

 

Alba je pre nekoliko godina postala i preduzetnica, a njena nova linija prouzvoda za kosu "The Honest" postala je vodeća organska kompanija koja je oduševila pripadnice lepšeg pola.

 

Iako se svima čini da je glumačka diva pomalo zapostavila svoju profesiju, ona vredno radi na novim projektima, a poslednja komedija "Božić" koju je snimila 2017. godine tokom proteklih praznika bila je jedan od gledanijih širom Amerike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker