KAO DIVA

U njenom domu JELKA se kiti u elegantnom stilu: Džesika Alba očarala sofisticiranom HALJINOM poznatog svetskog brenda

0

Glumici je decembar omiljeni mesec u godini, kada ima najviše vremena za porodicu i uživanje, a ovako to izgleda u njihovom domu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših glumica sveta Džesika Alba ne prestaje da oduševljava pratioce putem društvenih mreža svojim urbanim i sofisticiranim odevnim kombinacijama, a kako je ove jeseni/zime veoma moderno biti u  pastelnim, ruzičastim, maslinastim, plavim nijansama, Džesika se trudi da to ispoštuje.

 

U njen dom već su stigli praznici, a ona je odlučila da se fotografiše u veoma zadovoljivoj haljini brenda "ELLIATT" koji je prepoznatljiv po jednostavnim krojevima i ženstvenom stilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Kako bi ovaj svečarski, damski stil načinila još upečatljivim obula je papuče na potpeticom marke "Billini Shoes",  a suptilne minđuše bile su ručni rad "Jewelry by MacKenna Thaler".

 

Alba je odlučila da ove godine jelku ukrasi minimalistički, iako je svesna da će joj planove pokvariti naslednici.

 

Džesika je godinama u skladnom braku sa izabranikom Kešom Vorenom sa kojim je dobila troje dece, dve ćerkice i sina, a porodična okupljanja svi obožavaju.

 

Glumica je pre tri godine snimila izvanredan praznični film pod nazivom "Božični put" koji ove ovog decembra neizostavni u njihovom domu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

 

makonda-tracker