sva inspiracija koja vam treba

Zvezde i zvezdice, GLEDAJTE I UČITE: Street style kombinacija Džesike Albe koja se može opisati samo kao MODNA LEKCIJA

0

Holivudska glumica nedavno se vratila s letovanja u Meksiku, pa ima preplanuo ten, koji je rešila da kombinuje s bojama koje ga naglašavaju na suptilan način

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako želiš nenapadno da istakneš svoje rezultate sunčanja, odaberi narandžasto! Upravo je takve boje bikini u kom su paparaci viđali Džesiku Albu (40) tokom porodičnog odmora u Kabu i upravo je takva bluzica u kojoj je viđena odmah po povratku kući.


Američka glumica i poslovna žena uslikana je pre nekoliko dana u losanđeleskom okrugu Santa Monika, kada je krenula u kancelariju, a opredelila se za prilično ležeran stil. Ona je izgledala očaravajuće u bluzi u nijansi cigle i širokim pocepanim farmerkama od svetlog džinsa, a svoj street style učinila je prikladnim za kancelariju uz pomoć letnjeg blejzera od laganog materijala tamnosive boje.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Džesika je, u skladu sa narandžastim topom, odabrala braon sandale Tamare Melon s visokim potpeticama čija cena iznosi skoro 700 dolara, a tu je i torba modne kuće Louis Vuitton, i to model Capucines BB za koji je izdvojila 6.700 dolara, koja bojom malo odudara od ostatka kombinacije, ali je sjajan izbor uz sako. Džesika je nosila i naočare za sunce dizajnerke Linde Farou, kao i svetloroze Yeti termos-šolju.

 

 

 

makonda-tracker