iskrena je

"Nemam problema sa ćerkom, ona je odlična kakva sam ja bila": Goca Tržan se setila detinjstva i reči zbog kojih se kaje

1

Nedavno se u medijima spekulisalo da naslednica Tržanovoj zadaje "glavobolje", ali je pevačica sada rešila da stane na put ovim pričama.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pevačica Goca Tržan rešila je da govori na temu roditeljstva i svog odrastanja, a ovom prilikom dotakla se istinitosti spekulacija da je sa čerkom Lenom imala problema, kada je reč o poslušnosti.

 

Ne, ne, naravno da ne, mislim da nemam većih problema nego što bilo koji roditelji imaju, kakva sam ja bila ona je odlična — istakla je pevačica i dodala kakve je ona zadavala "muke" roditeljima.

 

— Ja sam bila nemoguća, i dan danas mrzim autoritete, u tim godinama sam se baš opirala autoritetima drastično i strašno, a ona je okej. Svi roditelji imaju manje vremana da su suštinski bave svojom decom, ali nikada nisam izjavila da ima problema sa svojim detetom, sve je okej —rekla je pevačica za Republiku, a potom priznala kakva je za nju bila ova 2021. godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

— Bila je divna bez obzira na sve. Započela sam mnogi novih poslova, moja televizijska karijera se razvija baš u dobrom pravcu, hvala Bogu zdrava sam, imala sam nekoliko lepih putovanja, imala sam jedno divno venčanje u crkvi, posle šest godina građanskog, imala sam divnu godinu moram da kažem.

 

Tržanova ističe da nekad ume da odreaugije impulsivno, ali odmah dolazi izvinjenje.

 

—  Izvinim se kada se pokajem, mislim da je to vrlo plemenito. Jednom sam se izvikala na svoje dete zbog nervoze, a ona sam joj rekla da želim da mi oprosti jer ona ništa nije kriva, eto to je jedino.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

makonda-tracker