ima jasan stav

Zbog čega žene varaju MUŠKARCE? Goca Tržan prizala šta ju je navelo na ovaj drastični korak u ljubavi (FOTO)

1

Pevačica se izdvaja svojom neposrednošću, argumentima, ali i surovom iskrenošću koja neretko iznenađuje javnost.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Poznata pevačica britkog jezika i nesalomive energije Gordana Goca Tržan sa kolegom Mahirom Mulalićem i glumcem Dušanom Kaličaninom bila je deo emisije "Kontrashow" gde je između ostalog govorila o neverstvu koje joj se dogodilo u ljubavi, a onda je konkretizovala zbog čega su žene spremne za ovakav korak.

 

 Reći ću samo, kao i sve žene koje žele to da priznaju, ne varaju muškarca zato što su zaljubljene. To je velika zabluda i nonsens, žene trebaju da budu iskrene jedna prema drugom, a potom prema njima mučenicima zašto su prevarile. Prvo im treba objasniti šta to pogrešno rade, a drugo zbog čega ih varamo. — istakla je Goca a potom navela dva razloga prevare.

 

Prvo nam fali pažnja jer svaka žena uživa u svemu onome što dođe pre seksualnog čina, često su žene zanemarene u vezi. To može biti vrlo intiman osećaj. Drugi razlog je osveta. Muškarci kad se posvađaju, oni se pobiju, dok su žene mnogo perfidnije. Pamte sve loše što im je muškarac uradio. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Njena otvorenost, iskrenost i preciznost neretko nailazi na oprečne komentare putem društevnih mreža, ali Tržanova ne ume drugačije, te se godinama vodi postulatima davno utkanim u njenu ličnost.

 

Sa suprugom Rašom Novakovićem pre godinu dana rešila je da snimi privatni rijaliti šou program koji prati dnevne aktivnosti ovog interesatnog para, a neretko se u kadru pojavi i naslednica Lena koja nije ljubiteljka javnog istupanja bez konkretnog razloga.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker