spisak je spreman!

Luka preferira tradicionalna imena, a ona... Sofija Milošević otkrila gde traži inspiraciju za ime druge bebe

0

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović uskoro će dobiti drugo zajedničko, a Lukino treće dete, pa par trenutno ima slatke muke — odabir imena za svog mališana

foto: Instagram
foto: Instagram

Igrač Real Madrida Luka Jović i manekenka i dizajnerka Sofija Milošević, jedan od najpopularnijih domaćih parova, saopštili su pre nekoliko meseci da čekaju još jedno dete. Par je ubrzo saznao da će još jedan dečak pridružiti njima i starijoj braći Alekseju i Davidu, a manekenka ovih dana dosta razmišlja o tome kako će nazvati sina.


S obzirom na to da jako volim da čitam, inspiraciju pronalazim u knjigama i likovima velikih pisaca — kaže Sofija za Alo.

 

Ona priznaje da mašta da će njen sin uraditi velike stvari i da će se nešto zvati po njemu, pa želi zvučno ime.


Kada ste u drugom stanju, ne možete da odolite a da ne maštate o tome kako će lik i ime vašeg deteta pratiti i njegovo životno delo, te vam u glavi odzvanjaju imena po kojima bi i ulica mogla nositi naziv. Mene privlače upečatljiva i zvučna imena, dok su Lukini favoriti tradicionalna srpska imena — ističe Sofija. — Spisak je sveden na pet opcija, a vreme i naše raspoloženje će prelomiti onda kad ta ideja sazri.

 

1 / 6 Foto: SofijaMilo/Instagram


Manekenka je, inače, dugo skrivala lice Lukinog i njenog sina Alekseja na društvenim mrežama, što fudbaler nije radio, pa je i ona odustala.


Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednostavno odustala. Svi su me prozivali, kao, "Što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači" i, ne vredi, digla sam ruke — priznaje Sofija.

 

 

makonda-tracker