lepota im je u genima

KSENIJA URAGANKA JE KOPIJA SVOJE PRELEPE MAJKE: Evo kako izgleda prva supruga Nenada Kneževića Kneza

0

Prva žena popularnog pevača i majka naše evrovizijske predstavnice prava je lepotica

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Nenad Knežević Knez ponosni je otac dveju devojaka, od kojih su obe vrsne lepotice, a jedna od njih je i sama velika zvezda: u pitanju je Ksenija iz grupe Hurricane.


Ova, odnedavno riđokosa, pevačica vrlo brzo po stupanju na scenu izdvojila se interesantnom bnojom glasa, harizmom, ali i prirodnom lepotom kakva se retko viđa, a mnogi tvrde da ju je Ksenija nasledila od majke Nina.


Sa svojom prvom suprugom Knez je stavio tačku na brak još 2013. godine, a pored Ksenije s njom ima i ćerku Andreu. Par je godinama živeo u skladnom braku, a Nininu lepotu videli smo u njegovom spotu za pesmu "Vjeruj". Ipak, njihova sreća nija potrajala večno, a Knez je jednom prilikom objasnio da je njihov razvod bio posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera.

 

1 / 3 Foto: Facebook Printscreen


Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu ― nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu ― izjavio je on za Story.
 

 

makonda-tracker