izazovna i svedena kombinacija

Animal print triko ili uska haljina? Nataša Bekvalac u izazovnim autfitima zapalila internet

3

Pevačica je nizom fotografija pokazala dva autfita koji su dobar primer kako jedan izazovan komad može da se iskoristi i da od njega nastane svedenija kombinacija.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac podelila je na Instagramu niz fotografija na kojima pozira u kombinacijama istog dezena, ali različitog kroja. U pitanju su triko i čini se haljina koji odlično pritsaju uz njenu figuru. 

 

Na početku niza se mogu videti pevačicine fotografije u kojima ona izgleda zanosno, te na početku niza ona nosi triko koji ističe njenu vitku figuru, a ovaj komad garderobe zbog svog dizajna naglašava svakoj ženi noge. Nataša je odlučila da ponese i mrežaste čarape koje su poznate po tome da vizuelno prekrivaju sve nesavšrenosti. 

 

 

Ali da to nije kompletno modno izdanje, dokazuju i njene fotografije na kojima ona pozira u kompletu, koji se čini je kombinacija prethodno pomenutog trikoa i duge suknje. Ovim je pokazala da triko uvek može biti kombinovan uz neki komad garderobe, te tako od izazovnog pravi svedeniji autfit za piće sa drugaricama. 

 

Nataša je odlučila da na sve doda i duge rukavice i šešir neobičnog dizajna koji su upotpunili celi autfit. To nije sve, ovoj kombinaciji doprineli su i njena frizura - niski rep kao i cipele u istom dezenu kao i drugi komadi garderobe.

 

Dopada li se vama njen stajling?

 

 

 

 

 

makonda-tracker