NESTVARNO

Otkačene cipele, kožna haljina & luksuzna torba: Severinina kombinacija koja muti um zaljubljenicama u modu

7

Hrvatska pevačica poznata je kao jedna od vodećih fashionista na našim prostorima, koja ne može da odoli najnovijim svetskim trendovima i neretko među prvima ponese neki efektan komad ili par obuće, a ovaj njen stajling to potvrđuje

foto: Instagram
foto: Instagram

Svaka odevna varijanta Severine Vučković privlači pažnju, pa čak i ležerna izdanja za svaki dan koja viđamo na njenom profilu na Instagramu. Lepa Splićanka uvek je u korak s poslednjim svetskim trendovima i uvek je spremna da iznenadi nekim komadom koji još nije viđen na našoj javnoj sceni, pa je tako sada prva ponela krznene cipele sa štiklom.


U pitanju ju su bele cipele sa shearling teksturom i neobičnog dizajna koje krase tanke crne štikle srednje visine koje potpisuje italijanska modna kuća Marni, a Seve ih je ponela maestralno!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Pevačica je, naime, kombinovala ovaj neobičan par obuće sa crnom kožnom haljinom na kopčanje, koja je midi dužine i naglašava vitak struk. Da sve bude još luksuznije i elegantnije, potrudila se Severina uz pomoć Bottega Veneta torbice.

 

U pitanju je model Pouch, čija je zelena varijanta očarala Viktoriju Bekam i Hejli Biber, a Severina se opredelila za belu boju i tako je uklopila sa cipelama.


Pevačica je pozirala na tramvajskim šinama u Zagrebu i podelila fotografiju uz reli svoje pesme iz 1998:


Zaustavite tramvaj, i vetar, i ljude...


 

 

makonda-tracker