video

Brena i Boba proslavljaju 30 godina idiličnog BRAKA: Prisetite se kako je izgledala "svadba veka" u nekoliko minuta

4

Pevačica i bivši teniser obeležavaju svaku godišnjicu, a pored romantičnog ručka neretko odlaze i na putovanje. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Muzička zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović danas proslavljaju 30 godina braka, a ovaj datum za čitavu porodicu predstavlja poseban "praznik ", istinske ljubavi i idiličnog odnosa.

 

Ovim povodom pevačica je putem svog Instagram profila podelila predivne uspomene sa njihovog večanja, davne 1991. godine koje je nazivano i "svadbom veka".

 

Lepa Brena
foto: Instagram Printscreen

Nakon sumiranja divnih uspomena i čestitki, Brena je podelila i video specijalno napravljen za ovu priliku.

 

Zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikada da se potroši. Treba razlikovati te dve stvari, a mi smo to naučili. Zato i trajemo ovoliko — napisala je pored snimka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Par je kao krunu ljubavi dobio dvojicu sinova Stefana i Viktora, a pevačica ovim rečima opisuje njihov sudbonosni susret.

 

Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas — istakla je Brena svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

 

makonda-tracker