emotivan snimak, ali...

"Zašto ona živi u OVAKVIM uslovima?!" Najpoznatiji Turčin posetio mamu posle dve godine, fanovi zgroženi

2


On je multimilioner i jedan od najpoznatijih ljudi na planetu u poslu kojim se bavi, ali to se po domu njegove majke nikad ne bi reklo.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nusret Gokče (38), poznatiji pod pseudonimom Salt Bae, dobro je poznato ime u svetu gastronomije i čovek čije se bogatstvo procenjuje na 44 miliona dolara. Međutim, kuća njegove majke ničim ne odaje u kakvom luksuzu uživa njen sin.


Poznati Turčin podelio je na Instagramu snimak kojim je pokazao kako je izgledao njegov emotivni susret s majkom, uz opis:


Video sam majku posle dve godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)


Međutim, iako se Salt Bae i njegova majka sve vreme grle i gledaju presrećno, ovaj emotivan snimak ostao je u senci komentara njegovih pratilaca. "Zašto ona živi u ovakvim uslovima? Njen sin je milioner" i "Bilo bi normalno da joj kupiš dvorac, a ne da živi ovako skromno" neke od reakcija, a mnogi su zamerili slavnom kuvaru zbog toga što dve godine nije mogao da odvoji vremena da poseti majku. "Previše se zauzet za rođenu majku?", "Obišao si svet, pa sad možeš malo i do žene koja te je rodila i podigla", "Valjda majku treba da viđaš svakog dana"... pišu pratioci čuvenog Turčina. Mnogima nije jasno ni zbog čega je sve vreme nosio naočare za sunce i mislio o svom imidžu umesto da normalno sedne da popriča s majkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

On, inače, neretko ističe da je vezan za porodicu, a pre nekoliko meseci podelio je fotografiju staru 20 godina na kojoj je zagrljen s majkom na sestrinom venčanju, istakavši da je nosio pozajmljeno odelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

Salt Bae je, inače, vlasnik 15 luksuznih restorana širom planete, od Dubaija do Majamija, a među ljubiteljima njegove kuhinje su svetske zvezde poput Leonarda Dikaprija, Džejsona Stejtama, Karima Benzeme, Dejvida Bekama i Pi Didija. Pre nekoliko meseci je njegov restoran u Dubaiju posetio i srpski fudbaler Duško Tošić sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i Aleksandar Mitrović sa suprugom Kristinom.

 

Pored luksuza, restorani ovog poznatog kuvara su poznati i po visokim cenama — u Londonu za odrezak u ovom lokalu treba izdvojiti više od 1.400 funti! Salt Bae poznat je i korisnicima društvenih mreža, zahvaljujući viralnom snimku njegovog neobičnog načina pripreme hrane koji je svojevremeno postao internet mim.

 

 

makonda-tracker