ne štede

Detalji i brojke od kojih se VRTI U GLAVI: Katarina Grujić i Marko Gobeljić našli mesto gde će sviti porodično gnezdo

1

Pevačica i fudbaler koji su se nedavno zakleli na večnu ljubav i koji će uskoro postati roditelji navodno su pazarili stan

foto: Instagram
foto: Instagram

Folk zvezda Katarina Grujić i fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić uskoro bi trebalo da se usele u novi stan, pišu domaći mediji, a komšije će im biti poznate ličnosti.


Kaća i Marko su kupili prostran stan od stotinak kvadrata u sve popularnijem ekskluzivnom naselju gde već žive Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva Anđelković, Milica Todorović, Filip Krajinović i mnogi drugi, s tom razlikom što su se oni odlučili za nekretninu koja se nalazi u kuli ovog kompleksa ― rekao je za Alo izvor blizak paru i tvrdio da je par za ovaj životni prostor izdvojio 400.000 evra.

 


Stan ima dva kupatila s italijanskom keramikom i sanitarijama od kojih je jedno vezano za njihovu spavaću sobu, prostran dnevni boravak sa spuštenim plafonima, dve spavaće sobe, dečju sobu, posebnu prostoriju za garderober i terasu koja se prostire duž celog stana. Kupili su čak i dva garažna mesta jer svako od njih ima svoj automobil ― navodi neimenovani izvor.

 


Iako imaju malo vremena da se smeste jer će uskoro dobiti prinovu, pevačica ima mnoge želje i ideje o uređenju svog novog doma.


Kaća je imala ideje vezane za svoj novi životni prostor. Investitori su joj naravno izašli u susret, a baš to je i podiglo cenu stana. Posebne zahteve imala je što se tiče rasvete u stanu, a najviše pažnje posvetila je sređivanju sobe za svoju mezimicu. Za kupovinu ove nekretnine bila je presudna lokacija i sam koncept organizacije naselja, što je Grujićevu posebno oduševilo. Kaća je dosta zauzeta, a uz sve to je kupoholičarka i ima bogat društveni život. Kula na Novom Beogradu je savršeni izbor jer se u okviru nje nalazi i tržni centar, teretana, velnes centar, bioskop, restorani… pa će joj praktično sve biti nadohvat ruke i na dva-tri koraka od porodičnog gnezda ― kaže izvor.


 

 

makonda-tracker