blista

Svi pogledi uprti u STOMAČIĆ! Maja Berović prvi put u javnosti otkad se pročulo da je TRUDNA

0

Domaći mediji javili su pre nekoliko dana da je popularna pevačica Maja Berović u drugom stanju, o čemu se ona nije oglašavala, ali...

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Pevačica Maja Berović i njen suprug Alen Dragosav navodno će uskoro postati mama i tata. Kako su pisali domaći mediji, regionalno obožavana pevačica na početku je trudnoće i ove vesti saopštila je samo najbližima.


Maja se još uvek nije oglasila povodom pisanja štampe, a pre dva dana je podelila prvu fotografiju otkad su se pojavile glasine da je trudna.


Ona je pozirala u crnom trikou i mrežastim čarapama, a primetno je odabrala nešto širu košulju marke Versace, koja skriva stomak od pogleda. Da li još krije trudnoću ili je ovo samo slučajnost, ostaje da se vidi...

 


Maja je, inače, već pet godina u braku s Alenom, s kojim je u ljubavi od tinejdžerskih dana. Svoju ljubav krunisali su 2016. godine na grčkom ostrvu Rodos, a ona često ističe da je suprug njena najveća podrška.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe ― ispričala je Maja jednom prilikom. ― On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar.

 

 

makonda-tracker