foto

Nju nismo videli VIŠE OD GODINU DANA: Džordž i Amal Kluni uhvaćeni u romantičnom izlasku — a njega nećete ni primetiti

0

Otkad je počela pandemija virusa korona Džordž i Amal Kluni povukli su se u svoj dom kako bi zaštitili porodicu, budući da njihov sin boluje od astme

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Džordž Kluni i advokatica Amal Kluni od početka pandemije virusa korona borave ponekad u Njujorku, a ponekad u Italiji, gde imaju skupoceno imanje na jezeru Komo.


Par se s decom Aleksanderom i Elom povukao daleko od javnosti jer je njihovom sinu dijagnostikovana astma, pa žele da ga sačuvaju od kovida. Džordža smo s vremena na vreme i viđali, ali Amal nije fotografisana u javnosti od proleća 2020, pa je za italijanske paparace bilo pravo iznenađenje kad su je spazili.

 

Klunijevi su viđeni u blizini njihove vile iz 18. veka na jezeru Komo na putu prema luksuznom restoranu u okviru hotela "Grand Hotel Tremeco", a dok je glumac nosio svetlosivo letnje odelo s belom košuljom, Amal je izgledala zanosno u beloj haljini s volanima čiji je prednji deo kratak, a zadnji midi dužine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by celebnews_hu (@celebnews_hu)

 

U pitanju je model koji je blago nabran sa strane, nema rukave već široke bretele i okovratnik okruglog oblika. Čuvena advokatica upotpunila je ovaj izgled clutch torbicom sa zmijskim printom i visećim minđušama, dok je pustila tamnu kosu — svoj zaštitni znak — da pada u talasima.
 

 

 

makonda-tracker