izuzetan stil i odlično društvo

"ONI SU NAM BILI NAJVEĆA PODRŠKA": Lepa Brena i Aleksandra Prijović zajedno u pozorištu — a s njima i važna gošća!

3

Jugoslovenska muzička zvezda juče je uživala u predstavi "Lepa Brena prodžekt", i to u posebnom društvu

foto:  Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk zvezda Lepa Brena i njena mlađa koleginica i supruga njenog pastorka Filipa Aleksandra Prijović juče su viđene u Bitef teatru, gde su gledale još jedno izvođenje predstave "Lepa Brena prodžekt".


Aleksandra je za ovu priliku odabrala jednostavnu odevnu kombinaciju — kožnu jaknu, teksas pantalone i kratke crne čizme, dok je Brena bila nešto formalnije odevena, u komotne i elegantnije patnalone i plavu kraću bundicu.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Predstavnicima medija je, međutim, bilo posebno interesantno društvo u kojem su pevačice bile, a gde se našla i Mirjana Antonović, žena s kojom pevač Miroslav Ilić navodno ima sina Devina, kojeg nikad nije priznao, povodom čega su Mirjana i Devin ovih dana prisustvovali ročištu povodom zahteva da pevač prizna očinstvo. Lepa Brena nikad nije krila da ima sjajan odnos s Mirjanom, kojoj je pomagala kako njen sin ne bi osetio odsustvo oca u svom životu.


Oni su nam bili najveća podrška, pomagali su nas finansijski, ali i u svakom drugom pogledu. N"O"ikada nisu odvajali Devina od svoje dece. Boba i Brena su često obavljali Miroslavljeve dužnosti prema Devinu i za to bi trebalo da im bude zahvalan — objasnila je Mirjana, kako piše Kurir.

 

 

makonda-tracker