čestitke STIŽU

Andrej Ilić postao ponosni OTAC: Muzičar raznežio publiku IMENOM za bebu koje ima posebnu simboliku (FOTO)

0

Porodica Ilić decenijama je važila za jednu od najdarovitijih na javnoj sceni, a o lepoti Andrejeve majke i danas se govori.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Istaknuti pevač i producent Andrej Ilić postao je otac po prvi put, pola godine nakon što je izgubio oca i najveću životnu podršku Sanju Ilića.

 

Andrej se putem društevnih mreža pohvalio divnom vešću, a potom je otkrio da je u pitanju devojčica i da će nositi posebno ime Zlata, baš kao i njegova pokojna majka, proslavljena jugoslovenska glumica.

 

Andrej Ilić
foto: Instagram Printscreen

Osnivač multimedijalne kompanije "IDJ TV" do sada nije otkrivao identitet svoje izabranice sa kojom je dobio naslednicu jer je zagovornik čuvanje privatnosti.

 

Andrej je talenat za muziku, umetnost i scenu nasledio od istaknutih roditelja, a majka Zlata Petković proslavila se kultnim filmskim ostvarenjima "Otpisani", "Momčine", "Bubašinter", "Partizanska ekadrila", "Bravo, maestro".

 

Petkovićeva je bila vrsna lepotica, a 1971. godine pobedila je na izboru za Mis Jugoslavije, a iste godine predstavljala je SFRJ na izboru za Mis sveta.

 

Napustila nas je 3. decembra 2012. godine nakon duge i teške bolesti.

 

Iako Sanja i Zlata nisu dočekali da vide unuku, malena naslednica će sigurno nastaviti darovitu lozu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

 

 

 

 

makonda-tracker