odmah joj je izjavio ljubav

"NEŠTO SE PRELOMILO U MENI": Ovako je Sanja Ilić pričao o ljubavi koja mu se desila kad se najmanje nadao

0

Čuveni kompozitor doživeo je u decembru 2012. godine ogromnu tragediju kada je izgubio suprugu Zlatu Petković. Tada nije ni pomišljao da bi koju godinu kasnije ponovo mogao da izgovori "da".

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Slavni kompozitor i muzičar Aleksandar Sanja Ilić godinama je bio u skladnom braku s legendarnom glumicom Zlatom Petković, jednom od najlepših žena Jugoslavije.


Nakon decenija ljubavi, Zlata je preminula nakon moždanog udara 2012. godine, a Sanja i njihov sin Andrej ostali su sami.


Sebi i Bogu dugujemo da živimo život i svaka tragedija koja nam se dogodi, mora da se prevaziđe. Posle Zlatine smrti Andrej i ja postali smo još bliskiji — ispričao je kasnije kompozitor.


Na veliko iznenađenje svih, četiri godine nakon što je ostao udovac, Sanja se ponovo oženio, a srce je poklonio homeopati Tatjani Karajanov.

 


Bol i tugu nikada ne bi trebalo potiskivati jer oni mogu da promene čoveka i stvore jedan novi deo ličnosti koji živi i razmišlja na malo drugačiji način. Posle tragičnog događaja nisam ni pomišljao da ću jednog dana biti u ovoj situaciji. Kada sam upoznao Tanju, moje srce ponovo je postalo otvoreno za ljubav i ona se jednostavno desila. Prijatelj me je pozvao na promociju svoje knjige, a među onima koji su pričali o delu, slučajno ili namerno, bili smo i nas dvoje — ispričao je Sanja za Story nakon venčanja.

 


Kako je istakao, s Tanjom mu se dogodilo nešto što mu nije bilo svojstveno.


Zainteresovali su me njena mudrost i elokvencija, a kada sam čuo i njenu pesmu koja je puštena kao deo programa promocije, nešto se prelomilo u meni. Čini mi se da sam joj indirektno izjavio ljubav još tada na sceni, pred svima. I sam sam se začudio šta sam sve lepo izgovorio o njenom glasu. To meni nije bilo svojstveno do tada. To je trenutak koji ne može da se opiše i pamtiću ga uvek — rekao je on.

 

 

 

makonda-tracker