identične su!

Možda će BAŠ OVAKO izgledati kad odraste: Kažu da princeza Šarlot liči na kraljicu ― ali ona je slika i prilika OVE ŽENE

1

Princeza Šarlot liči na svoju prabaku, krajicu Elizabetu, ali kada se pogledaju fotografije njene prelepe rođake, čini se da je, ipak, izgled nasledila sa strane porodice Spenser!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ženska miljenica na kraljevskom dvoru definitivno je princeza Šarlot

 

Ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton ujedno je beskrajno šarmantna, radoznala i tako slatka, a mnogi već godinama tvrde da je ona slika i prilika svoje prabake, kraljice Elizabete.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Ipak, mada zaista i liči na kraljicu dok je bila dete, još veću sličnost ima sa jednom članicom porodice Spenser. Šarlot je gotovo identična Kiti Spenser, bratanica princeze Dajane. Ledi Kiti je prvo dete Čarlsa Spensera (mlađeg brata princeze Dajane) i Viktorije Ejtken, a njeno venčanje pratilo je čitav svet nedavno.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Kiti se nedavno udala za 62-godišnjeg milionera Majkla Luisa, na gala venčanju u Rimu. Na svom venčanju je ova lepotica nosila haljinu sa potpisom čuvenog modnog dvojca Dolče & Gabana. Zanimljivo, Kiti je model ove modne kuće još od 2017. godine. Pored bajkovite venčanice, Kiti je nosila još 4 božanstvene haljine u koje su se zaljubile mnoge žene širom sveta...

 

Kiti je sada objavila svoju staru fotografiju iz detinjstva, a jedno je jasno: izgleda isto kao mala Šarlot danas! Mnogi tvrde da će, po svoj prilici, Šarlot jednog dana izgledati kao Kiti...

 

 

 One su kao bliznakinje, ― Princeza Šarlot ima gene porodice Spenser, ― Mislila sam da je ovo malena Šarlot ― nizali su se komentari.

 

Inače, Kiti je prvi put zapala za oko medijima 2007. godine kad se pojavila zajedno sa princom Vilijamom i Harijem na parastosu princeze Dajane. Nekoliko godina kasnije iskoristila je svoje prisustvo na društvenim mrežama i pažnju koju je dobila kako bi se aktivno angažovala u humanitarnim akcijama, a postala je ambasador organizacije “Give Us Time” koja je fokusirana na porodice vojnika i deo je kampanje “Centerpoint” koja pomaže mladim beskućnicima da obezbede sebi egzistenciju i da postanu radno sposobni i odgovorni prema sebi.

 

 

makonda-tracker