(FOTO)

Jedna od NAJLEPŠIH porodica u Holivudu: Fotografija Riz Viterspun sa ćerkom i sinom vredna više od MILION lajkova

0

Prelepa dobitnica Oskara Riz Viterspun može se, osim neverovatnom karijerom, pohvaliti i skladnom porodicom ― pogledajte samo koliko liče

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oskarovka i jedna od najpopularnijih glumica Holivuda Riz Viterspun i danas važi za ženu neverovatne lepote kojom pleni, pored neospornog talenta. U braku sa Rajanom Filipom Riz je dobila dvoje dece, ćerku Avu i sina Dikona.

 

Mada ima 45 godina, Riz izgleda kao da je svojoj deci sestra! Tome može da zahvali i dobroj ishrani, pravilnoj i prirodnoj nezi i dobroj genetici, pa bez zadrške pozira sa naslednicima bez i trunke šminke.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Riz je podelila fotografiju sa Avom i Dikonom na Instagramu, za koju su dobili preko milion lajkova, a kompliment im je uputila i slavna Sindi Kraford.

 

Zanimljiva je i sličnost glumice sa decom, pa se često mogu čuti komentari da je Ava njena kopija, ali i da Dikon  veoma liči na nju. Doduše, za sina često pominju da podseća na svog oca.

 

Tokom gostovanja u podkastu „Armchair Expert” Riz je otvoreno govorila o teškom periodu kada je rodila Avu sa 23 godine.

 

"Nisam imala nikakvu podršku kada sam rodila Avu. Tako da sam baš brzo shvatila da stvari neće da se odvijaju onako kako sam slušala. Ozbiljno sam se borila jedno pet meseci, ali pre svega zbog manjka sna sam u jednom trenutku bila i u delirijumu. Dobro je da sam uštedela, pa nisam morala da radim tada, to bi me dokusurilo jer sam bila u zaista lošem stanju. S druge strane, iz ličnog iskustva znam, kako je tek onima koji su samohrani roditelji", ispričala je ona Kristen Bek i Moniki Padman.

 

 

makonda-tracker