ne eksponira se često

Nastavio je očevim stopama i muziku stvara u Torontu: Evo kako izgleda sin Tome Zdravkovića (FOTO)

2

Iz ljubavi sa Gordanom, dobio je sina Aleksandra koji se danas bavi muzikom i stvara umetnost

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Legenda narodne muzike Toma Zdravković i žena sa kojom je ostao do kraja života Gordana su se upoznali u Torontu, te su tamo otpočeli prve ljubavne dane, da bi 1978. godine dobili sina i vratili se u Srbiju gde su nastavili život. 

 

U braku su bili 18. godina, a tokom njihovog zajedničkog života prošli su kroz razne situacije, a ono šta je intreresantno jeste to da je Tomu supruga u svemu  razumela.

 

 

Iz velike ljubavi dobili naslednika Aleksandra Zdravkovića koji živi u Torontu, a zanimljiva činjenica jeste da se i on bavi muzikom, te je karijeru započeo u gradu gde su se njegovi roditelji upoznali. Danas ima svoj muzički studio gde pravi pesme.

 

Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pesme. Umesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene – rekao je jednom prilikom Aleksandar, koji je imao 13 godina kada je njegov otac umro.

 

Aleksandar zdravković
foto: printscreen/pink

 

 

makonda-tracker