mali trikovi

OD MAJKE JE NAUČILA NAJVAŽNIJE SAVETE O LEPOTI: Ovu bjuti rutinu nikada ne propušta, ma koliko da je umorna!

0

Žene širom sveta je pitaju za savete

foto: vogue
foto: vogue

Žizel Bundšen, jedna je od najuspešnijih manekenki svih vremena, a blistav ten i bujna, negovana kosa njen su zaštitni znak.

 

Manekenka koja sada ima 40 godina drži se iste rutine za lepotu. Ona ne propušta čišćenje lica ma koliko god bila umorna.

 

"Nikad ne bih otišla u krevet sa šminkom. To je pravilo kojeg se oduvek držim. Ma koliko god da sam pospana ili sam imala naporan dan, ne odlazim u krevet bez da temeljno očistim lice. Zbog posla sam morala da nosim puno šminke i jedva sam čekala da dođem kući i spavam sa očišćenim licem", rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

 

Kad je u pitanju šminka, Žizel je od svoje majke naučila kako je manje više.

"Svako treba da se drži onoga što mu odgovara i što mu daje samopouzdanje. Vremenom sam počela da shvatam šta znači izreka da lepota dolazi iznutra", rekla je Žizel.

 

Dodala je i kako se nimalo ne boji starosti.

 

"Starenje je prirodan proces i neodvojiv je deo našeg života. Vrlo je izazovno i to je nešto što trebamo prigriliti jer prolazimo kroz različite faze u životu. Osim toga, sa starenjem postajemo zadovoljniji sami sobom, učimo nove stvare i stičemo dragocena iskustva", kaže brazilska lepotica.

 

 

 

makonda-tracker