otvorio dušu

ČUDNO JE KAKO TAKO MALO BIĆE PROMENI SVE IZ KORENA: Rasta nikad iskrenije i EMOTIVNIJE o roditeljstvu i ćerkici Tari

1

Poznati reper Stefan Đurić Rasta otvoreno je progovorio o naslednici Tari i najemotivnijim trenucima sa kojima se susreo otkako je postao roditelj

foto: screenshot kurir tv
foto: screenshot kurir tv

Popularni reper Stefan Đurić Rasta tokom gostovanja u emisiji Kontra show na Kurir televiziji otvorio je dušu i progovorio o svojim najdubljim emocijama i najemotivnijim trenucima koje je doživeo otkako se ostvario u ulozi oca.

 

Kako je istakao, nikada nije mogao ni da zamisli da će roditeljstvo uspeti da ga promeni iz korena.


- Potpuno me je promenila. Uvek se setim tog perioda kad je Ana bila trudna, kad su mi ljudi govorili "Videćeš, skroz će ti se se sve promeniti". Nisam nijednog momenta verovao u to, bilo mi je nadrealno da mene, koji sam tako stabilna osoba, nešto tako promeni, ali je čudno kako tako malo biće potpuno sve promeni iz korena. Ona je moj gas i kočnica u isto vreme - priznao je reper, a potom dodao:

 

- To je jedna neverovatno bezuslovna ljubav i to čovek najbolje shvati kada se nađe u nekoj teškoj situaciji kao što je bila moja situacija sa hapšenjem. Upravo je taj momenat kad sam se vratio kući bio najemotivniji trenutak. Tara je mnogo vremena provodila kod mene kući bez obzira što ja nisam bio tu i svakog momenta je očekivala da ću da se pojavim na vratima. Taj momenat je dugo trajao, ali kada se stvaro desio ne mogu da opišem tu sreću i radost, taj momenat je neverovatan - priznao je Rasta.

 

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta uhapšen je početkom oktobra prošle godine kada je policija kod njega pronašla pet grama zapakovane marihuane, a potom, prilikom pretresa stana, još kilogram pomenutog narkotika. Rasta je u pritvoru bio četiri meseca, a pušten je krajem januara.

 

 

 

makonda-tracker