iskreno

U mešovitim brakovima, to se gubi: Jelena Đoković objavila neodoljivu fotografiju ćerke Tare, ali i VAŽNU PORUKU

1

Supruga Novaka Đokovića podelila je s pratiocima fotografiju svoje ćerke u baletskoj haljini, a uz to je otkrila i neka svoja razmišljanja na temu koja ne sme da bude zapostavljena

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Direktorka Fondacije "Novak Đoković" i supruga najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića Jelena Đoković ne deli često intimne porodične trenutke, ali sada je pokazala fotografiju ćerke Tare.


Ona je na Instagramu objavila fotografiju svoje mezimice u baletskoj haljinici, a iskoristila je ovu priliku da uputi poruku o nečemu što je njoj veoma važno.

 


Znam da, kada živimo daleko od domovine, moramo da se prilagođavamo i učimo njihove jezike i to oduzima i energiju i snagu. I sama sam za ovih 15 godina života i rada u inostranstvu počela da se poštapam stranim rečima kada se zaboravim u žaru trenutka. Ipak, bitno je da očuvamo naš jezik, kao što plaćamo privatne časove klincima da nauče strani jezik, nama u inostranstvu znači da to možemo i sa srpskim jezikom. Ima mešovitih brakova, gde polako počinje da se gubi jezik jednog roditelja. Dobro je da nađemo podršku i pomoć. Ovo nije reklama, nemam interes osim što želim da pomognem ljudima koji čine dobra dela za dobrobit našeg naroda i očuvanja tradicije i kulture ― istakla je Jelena.

 

Podsetimo, uprkos tome što su godinama živeli u Monaku, Đokovići su odlučili da ubuduće više vremena provedu u Srbiji, gde je njihov sin Stefan nedavno pošao u prvi razred kako bi pratio nastavu na srpskom jeziku.

 


Kada je došao trenutak da za prvačića Stefana odaberu školu nije im bilo lako. Razmatrali su brojne opcije i konsultovali se sa dosta stručnjaka, ali i članova porodice, i izbor je pao na privatnu školu u Srbiji ― rekao je nedavno izvor bilzak porodici tenisera.
 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker