tata i ćerka

NJEGOVA PRESLATKA MEZIMICA: Tara Đoković je prava malena kopija svog tate Novaka (FOTO)

1

Najbolji teniser sveta ostvario je još jedan rezultat za divljenje, a ne krije da najveću snagu pronalazi upravo u momentima koje provodi sa svojom porodicom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naš najbolji teniser Novak Đoković osvojio je Rolan Garos! Pobedivši Stefanosa Cicipasa, Novak je još jednom pokazao zbog čega je pravi sportski genije i svojoj zemlji dao još jedan u moru razloga da bude ponosna na njega. OVDE pogledajte kako je na ovo meču izgledala njegova Jelena.

 

Novak i sam priznaje da njegovu najveću životnu podršku predstavljaju supruga Jelena, ali i deca Stefan i Tara. Dok se o Novakovom i Jeleninom životu zna dosta toga, njih dvoje odlučili su da decu eksponiraju što manje.

 

Stefana smo viđali u publici nekoliko puta, kako prati tatu na turnirima, ali i na teniskim terenima, dok se i sam okušavao u igri u kojoj je Novak nenadmašiv. Ipak, Tara, koja je rođena 2017. godine, nikada nije u javnosti, a Jelena se trudi da uvek zakloni njeno lice kada objavljuje fotografije ili videe na društvenim mrežama.

 

Međutim, strani paparaci uspevaju povremeno da uslikaju njihove porodične momente, a tada je i te kako očigledno da je Tara preslikan Novak.

 

Evo njihovih zajedničkih fotografija:

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker