nikad nije bila ovako iskrena

Otkrila IME ZA DEVOJČICU, a ono koje sprema za dečaka je TAJNA: Paris Hilton se oglasila nakon glasina da je TRUDNA

1

Američki mediji juče su objavili fotografije popularne naslednice na kojima joj se navodno vidi trudnički stomačić, pa je ona rešila odmah daa stiša glasine

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetski mediji sinoć su javili da je Paris Hilton u drugom stanju, a vest je odmah preplavila internet. Brže-bolje, starleta, di-džej i bogata naslednica obratila se medijima i — demantovala.


Nisam trudna. Ne još — rekla je Paris i iskreno dodala: — Čekam dok ne prođe venčanje. Trenutno mi se šije venčanica i želim da budem sigurna da će izgledati predivno i da će mi stajati savršeno.


Hiltonova je istakla da nije sigurna kako su započele ove glasine, ali za sve krivi donji veš.

 

Paris Hilton trudna
foto: Profimedia


Pretpostavljam da je u pitanju novi puš-ap grudnjak "Paris Hilton" iz moje nove linije donjeg veša. Nosila sam ga na večeri na koju sam izašla s verenikom... Pretpostavljam da su me slikali, objavili fotografije i sad neki pouzdani izvor tvrdi da je Paris Hilton trudna.


Ona je dodala i da je navikla na ovakve tračeve.


Ta glasina definitivno nije istinita — rekla je Paris i priznala da jedva čeka da ima decu.


Kako je istakla, nada se da će već sledeće godine postati mama, a njena ćerka će se zvati — London, dok će i dečak dobiti ime po nekom gradu ili državi.


To će biti iznenađenje, ne želim da mi neko ukrade ime za to dete. Čekajte 2022, nećete moći da poverujete šta čitate — najavila je Hiltonova.


 

 

makonda-tracker