holivud na kolenima

Amal nema u javnosti zbog — TRUDNOĆE: Džordž Kluni ponovo postaje tata u SEDMOJ deceniji!

0

Jedan od najvećih holivuskih zavodnika i njegova prelepa i uspešna supruga, Džordž i Amal Kluni, čekaju dete, a navodi se da su ponovo u pitanju blizanci!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džordž i Amal Kluni čekaju treće (a možda i četvrto) dete, pišu strani mediji.

 

Holivudska zvezda (60) i advokatica za ljudska prava (43) pre 4 godine postali su roditelji blizanaca Aleksandra i Ele, a sada se piše kako čekaju novu bebu. Zanimljivo, navodi se kako su ponovo u pitanju blizanci!

 

Šuška se da ponovo čekaju blizance. Amal je prošla prvi trimestar, već se nazire trudnoća, tako da će uskoro svi znati — rekao je izvor za američki OK.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Izvor blizak paru navodi da njihovi bliski prijatelji već znaju, te da su za njih organizovali intimnu večeru nadomak njihove vile u Italiji i tada im rekli lepe vesti.

 

Džordž je tako uzbuđen, ne može da dočeka da kaže svima. On je jako ponosan, a Amal sija.

 

Ovo su i Džordž i Amal tako dugo hteli, ali u njenim godinama nema garancije. Džordž je oduvek govorio da hoće još dece, tako da, ako jesu blizanci, to će biti idealno za njih — dodao je.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Osim toga, navodi se da su mali Ela i Aleksander jako uzbuđeni jer će postati "veliki brat i sestra" novom članu porodice.

 

Podsetimo, Amal Kluni je tek nedavno uslikana u javnosti nakon mnogo meseci, a već dugo se nagađa zbog čega se potpuno povukla iz javnog života. Čini se da je u pitanju rad na bebi!

 

 

makonda-tracker