neodoljivo

Tako mala, a već SPREMNA ZA PISTU: Naomi Kembel podelila simpatičnu fotografiju ćerkice, a povod je tužan

1

Krajem maja svet je iznenadila vest da je slavna manekenka postala majka, a ona se od tad nije oglašavala o svom porodičnom životu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska manekenka Naomi Kembel podelila je krajem maja fotografiju nožica svoje tek rođene ćerke, čime je saopštila da je postala majka, a javnost još uvek nije imala priliku da vidi njenu devojčicu.


Slavna "Crna pantera" sada je, međutim, prekinula tišinu i objavila je još jednu fotografiju ćerke, mada ni na njoj ne vidimo lice deteta. Povod je bila 24. godišnjica od tragične smrti dizajnera Đanija Versačea, a Naomi je rešila da obuče svoju mezimicu zekicu brenda Versače. U pitanju je beli model s prepoznatljivim logotipom u različitim bojama, a za njega je potrebno izdvojiti čak 2.000 dolara.


Volim te, Đani Versače — napisala je jednostavno Naomi.

 

Naomi Kembel
foto: Instagram

Ona se potom podsetila i nekih trenutaka koje je provela s italijanskim modnim magom.


Nedostaješ mi, Đani Versače. Tvoja intuicija i dela su ispred svog vremena. Tvoja radna etika je za divljenje, a svoja autentična velikodušnost i veliko srce su obožavani — istakla je manekenka.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Podsetimo, Kembelova je u poslednjim danima maja podelila fotografiju stopala svoje ćerke u njenim rukama i napisala:


Nikada nisam osetila ovoliko ljubavi, kao u poslednjih nekoliko nedelja. Toliko sam zahvalna na ljubavi koju ste preneli na moju ćerku. Hvala vam na toplim porukama podrške i rođendanskim željama. Uprkos izazovnoj godini koju smo svi imali, bilo je toliko blagoslova na kojima sam, iznad svega, zahvalna. Uz pomoć Božije milosti, mi vidimo svetlo na kraju tunela. Ljubav, upornost i snaga sve izdrže.

 

 

makonda-tracker