Nazivaju je rasturačicom braka

"GADNO SE VARA AKO MISLI DA MOŽE DA MI OTME MUŽA": Naomi Kembel NJOJ je preotela ruskog MILIJARDERA, pa naišla na OSUDU!

0

Jedan od najboljih svetskih top modela Naomi Kembel bila je u srećnoj je vezi sa ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom sve do 2013. godine, a malo ko se seća da je upravo ona preotela svog tadašnjeg dečka njegovoj ženi Ekatarini.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako bi oprala sebe u medijima ona je tvrdila da je brak ruskog milijardera i njegove supruge bio u krizi čak 10 godina pre nego je što je ona stupila sa njim u vezu.

 

Ipak, Ekatarina Doronin je tada vrdila da ju je suprug Vladislav Doronin ostavio upravo zbog Naomi Kembel.

 

foto: Profimedia

- Naomi je presrećna što je Ekaterina konačno pristala dati Vladislavu razvod, no ljuta je što nju krivi za raspad braka koji je bio na klimavim nogama skoro pa od samog početka - pričao je tada izvor blizak paru.

 

Naomi je bila jako povređena što je Ekaterina pokušala prikazati kao rasturačicu brakova.

 

- Naomina veza sa Vladislavom je smešna. On je još oženjen, a ona se gadno vara ako misli da može oteti mog muža - rekla je davnih dana Ekaterina.

 

Naomi i Vladislav upoznali su se na filmskom festivalu u Kanu i počeli su da se zabavljaju 2008. godine. Pre toga on je sedam godina bio u vezi sa drugom ženom iako je tehnički bio oženjen. Njih dvoje su raskinuli 2013. godine, a ovaj skandal je potresao svet. Njegova bivša supruga je u nekoliko navrata optužila Naomi da je sa njim samo zbog novca.


 

 

makonda-tracker