tata i ćerka superglamurozni

JEDNA OD NAJLEPŠIH MEĐU DECOM POZNATIH: Šon Pen na crvenom tepihu sa božanstvenom ćerkom Dilan (FOTO)

0

Šon i Dilan Pen stigli su nasmejani, glamurozni i stilizovani u Kan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na 74. Kanskom festivalu do sada smo imali prilike da vidimo mnogo slavnih imena, ali retko ko je došao u društvu članova svoje najbliže porodice. Imamo primer tate i ćerke koji su nesumnjivo zablistali na crvenom tepihu: Šon i Dilan Pen.

 

Oskarovac Šon Pen jedno je od najpoznatijih holivudskih imena, ali i njegova tridesetogodišnja ćerka Dilan prokrčila je svoj put, doduše, u svetu manekenstva. Prelepa, zgodna i uspešna, Dilan je ponosno prošetala sa tatom u Kanu na premijeri filma Flag Day.

 

Šon Pen je i odglumio i režirao ovaj film, a njegova deca iz stvarnog života zapravo su odglumila i njegovu decu u filmu. Pen igra Džona Vogela, oca koji živi dvostrukim životom, a u tajnosti je prevarant i pljačkaš banki koji radi to kako bi obezbedio svoju ćerku.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Lepa Dilan Pen izgledala je potpuno šik na ovoj premijeri, a bila je obučena u Šanel. Nosila je malu crnu haljinu koju je ukrasila neobičnim kaišem, sa prednjim kraćim i zadnjim delom haljine do poda, dok je na nogama imala crne sandale sa detaljem u vidu mašnice. Inače, prisutan je bio i Hoper, njen rođeni brat i sin Šona i glumice Robin Rajt.

 

 

Podsetimo, prošle godine se Šon oženio 29-godišnjom Lejlom Džordž, a i Dilan i Hoper su prisustvovali venčanju, koje je bilo vrlo specifično usled uslova tokom pandemije: imali su virtuelnu ceremoniju.

 

 

makonda-tracker