iskreno

"ZNALA SAM DA ĆE MOJA DECA NAĆI PUT DO MENE": Šarliz Teron otkrila zbog čega nikad nije poželela da se uda

2

Volela je mnoge i još više njih volelo je nju, ali nijednom muškarcu lepa glumica nije rekla "da"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena oskarovka poznata je kao neko ko se ne obazire na mišljenja i pritiske okoline kada je reč o važnim životnim izborima.


Ona je, koliko je javnosti poznato, bila sa Šonom Penom, Kijanuom Rivsom Stivenom Dženkinsom i Stjuartom Taunsendom, ali nijedan od njih nije uspeo da pokoleba glumicu iz Južnoafričke Republike.


Nikad nisam želela da se udam, niti sam došla u iskušenje da promenim mišljenje u vezi toga. Brak mi prosto nije bitan, odnos dvoje ljudi jeste — istakla je ona nedavno.

 

Ona je dodala da je njen život ispunjen otkako je postala maja. Ona je 2012. godine usvojila dečaka Džeksona, a tri godine kasnije devojčicu Ogast.


Znala sam da će moja deca naći put do mene. Kada i gde za to bude vreme. Kada sam se odlučila za usvajanje, raspitala sam se u kojim američkim državama nije problem da usvojitelj bude singl žena. Oba moja deteta rođena su u SAD-u, oba su Afroamerikanci i oba beskrajno volim — istakla je Teronova.


Zanimljivo je da Šarliz Džeksona ipak ne podiže kao dečaka.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Mislila sam da imam sina sve do trenutka kad mi je, kao trogodišnjak, rekao: "Mama, ja nisam dečak!" — ispričala je i dodala da seposavetovala s psiholozima.


Za nju nije bilo dileme — podržaće svoje dete.


Kao roditelju, moj posao da ih volim i osiguram im sve što im treba, da bi bili ono što žele da budu — zaključila je Šarliz.

 

 

makonda-tracker