porodično prelepi

SVIĐA VAM SE DAMIJANO? JAKOPO ĆE VAS ODUŠEVITI! Atraktivni Italijan s Evrovizije ima brata — i NEVEROVATNO LIČE

0


Mladi pevač grupe Måneskin ovih dana u centru je pažnje evropskih i svetskih medija

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Harizmatični Italijan Damijano David (22), frontmen i član grupe "Maneskin", posle pobede na Evroviziji ne prestaje da privlači pažnju. Sve je počelo od snimka u finalu na kojem je izgledalo kao da koristi nedozvoljene supstance, ali je ubrzo saopšteno da do toga nije došlo, piše Mondo.


Osim snimka, energije na sceni i nesvakidašnjeg izgleda, Damijano je manje-više šokirao svet i poljupcem na sceni, kada je prišao gitaristi i poljubio ga u usta, a ubrzo su se "pojavile" i njegove golišave fotografije i detalji iz privatnog života, pa tako i podatak da je već godinama u vezi s lepom manekenkom i influenserkom Đorđom Soreli.

 

 

Međutim, da li ste znali da Damijano ima brata koji se zove Jakopo David, a koji neverovatno liči na njega?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacopo David (@poppodium)

 

Što se tiče njegovog brata, o njemu se malo toga zna. Veoma liče jedan na drugog, imaju gotovo isti prodoran pogled, vole dužu kosu i obojica su vitki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacopo David (@poppodium)

 

Jakopo ima devojku koju pokazuje na mnogim fotografijama na Instagramu, a na jednoj od fotografija pozira s Damijanom i fudbalerom Frančeskom Totijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacopo David (@poppodium)

 

Nema golišavih ni skandaloznih slika, pa možemo zaključiti da vodi daleko mirniji život od svog brata, koji je nakon proglašenja pobede celom svetu poručio: "Rokenrol nikada neće umreti!".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacopo David (@poppodium)

 

 

makonda-tracker