preslatko!

NAPRAVILA JE IZUZETAK: Irina Šajk raznežila Instagram fotografijom koja krije tajnu o Bredliju Kuper i njoj

0

Na profilu ruske manekenke uglavnom možemo da vidimo samo modne fotografije, ali ja jednoj od njih nalazi se simpatičan detalj, a još je zanimljivije ko je njen autor...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena Ruskinja Irina Šajk i holivudski glumac Bredli Kuper stavili su prošlog leta tačku na svoju ljubav, ali par i dalje zajedno brine o ćerkici Lei de Seni Kuper i, po svemu sudeći, u sjajnim su odnosima!


Nekadašnje verenike zahvaljujući paparacima i dalje često viđamo zajedno i u šetnji sa ćerkom, a Irina je više puta fotografisana kako izlazi iz Bredlijevog stana. Ovog puta, ruska manekenka nam je otkrila i delić atmosfere koja vlada kada provode vreme zajedno!

 

Naime, na Irininom profilu na Instagramu uglavnom se mogu videti modne fotografije, kako one nastale za potrebe reklamnih kampanja, tako one s revija, iz modnih časopisa itd. Sada je podelila jednu za koju je pozirala u kombinaciji s potpisom Barberija i njenog prijatelja Rikarda Tišija, a u samom uglu fotografije vidimo kako Lea hvata mamu za ruku dok prolazi pored nje na biciklu. Da sve bude još slađe, Irina je u opisu fotografije otkrila da ju je slikao — "tata", odnosno Bredli Kuper! Iako nikad do sad nije podelila ćerkinu fotografiju, Irina očito nije odolela prilici da podeli ovaj simpatičan trenutak, a otkrila nam je i da su joj se bivši verenik i ćerkica očito pridružili na poslu i da Bredli i ona imaju i bolji odnos nego što smo mislili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)


Manekenka se, inače, u nedavnom intervjuu koji je dala magazinu Elle osvrnula na to što mediji pišu da su Kuper i ona nakon raskida "koroditelji".


Nikad nisam razumela pojam "koroditeljstvo". Kad sam sa ćerkom, ja sam sto posto njena majka, kad je sa ocem on je sto posto njen otac. Koroditeljstvo je roditeljstvo — objasnila je Šajkova.

 

1 / 24 Foto: Profimedia


Irina svog bivšeg verenika i Leinog oca opisala kao "neverovatnog tatu", ali nije želela previše da priča o njemu.


Moja prošla veza je nešto što pripada meni, to je privatno. To je deo mog unutrašnjeg "ja" koji ne želim da odajem — istakla je manekenka.

 

 

makonda-tracker