SVET NAVIJA ZA NJIH

"ON JE NEVEROVATAN!" Nakon misterioznog susreta s Bredlijem Kuperom, Irina Šajk progovorila o njihovom porodičnom životu

0

Pre nekoliko dana, ruska manekenka i holivudski glumac viđeni su kako se zajedno voze Njujorkom, što je silno obradovalo njihove fanove

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su raskinuli tokom leta 2019. godine, ruska manekenka Irina Šajk i američki glumac Bredli Kuper i dalje se često viđaju. Par je tokom ljubavi dobio ćerku Leu de Senu, a mediji često pišu kako su oni "složni koroditelji".


Lepotica se sada u razgovoru za Elle osvrnula na ovakve navode medija.


Nikad nisam razumela pojam "koroditeljstvo". Kad sam sa ćerkom, ja sam sto posto njena majka, kad je sa ocem on je sto posto njen otac. Koroditeljstvo je roditeljstvo — objasnila je Šajkova.

 


Irina svog bivšeg verenika i Leinog oca opisala kao "neverovatnog tatu", ali nije želela previše da priča o njemu.


Moja prošla veza je nešto što pripada meni, to je privatno. To je deo mog unutrašnjeg "ja" koji ne želim da odajem — istakla je manekenka.

 

1 / 14 Foto: Profimedia


Ona je istakla i da se ne opterećuje time šta o njoj pišu tabloidi.


Ne čitam to. Iskreno, prezauzeta sam jer odgajam dete. Ako žele da pišu članke o meni, rade svoj posao. Ja se koncentrišem na svoj život i prijatelje. Sve ostalo je samo buka — iskrena je Irina.


 

makonda-tracker