uvek za desetku, nikad dosadno

LEA KAO MALA PRINCEZA, MAMA — MODNA IKONA! Irina Šajk i njena mezimica raznežile Njujork u trendi izdanjima

0

Ruska manekenka svakodnevno sa ćerkicom oduševljava Njujorčane i obožavaoce širom sveta odevnim stilom, a sad smo videli da njih dve imaju sličan ukus za detalje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenku Irinu Šajk (34) u poslednje vreme nismo viđali na modnoj pisti koliko ranije — iako je radila na nekoliko revija tokom nedelja mode, ona najviše vremena provodi kod kuće. Lepa Ruskinja, koja trenutno stanuje u Njujorku, uživa provodeći svaki sekund sa ćericom Leom de Senom, koju je dobila s holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom.


Irina i i njena ćerkica svakodnevno su na meti paparaca pri povratku iz školice i tokom šetnje, igre i kupovine, pa su mnogi primetili da manekenka posvećuje Leinom stilu mnogo vremena. Tako su njih dve uvek besprekorno i zanimljivo odevene, a tako je bilo i pre dva dana, kada su ih paparaci uhvatili tokom šetnje.

 


Irina je za ovu priliku odabrala nešto razigraniji izgled nego što smo navikli: svoju kosu srednje dužine uplela je u dve tanke pletenice, a ponela je i beli crop top, duboke farmerke ravnog kroja od svetlog džinsa, bele patike za trčanje brenda Sorel i ključni komad — karirani mantil do kolena. Šajkova je snimljena kako u ovom izdanju šeta ležerno noseći mini-tašnu u stilu devedesetih, dok je u povratku u jednoj ruci imala ručicu svoje ćerke, a u drugoj je nosila ceger i plavu korpu.


Lea, baš kao njena slavna mama, očito obožava aksesoare, ali ovog puta nije nosila tašnicu već je — kao i Irina — imala naočare za sunce. Devojčica je izgledala neodoljivo u lepršavoj suknjici i svetloplavim cipelama, a tome je dodala i svetloroze jaknicu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Može li slađe?

 

 

makonda-tracker