KRALJEVSKA PORODICA

OTVORIO JE DUŠU NAKON ŠTO IM JE ODNOS DOTAKAO DNO: Princ Hari napisao OCU EMOTIVNO PISMO, procurili nepoznati detalji

0

Per nego što se vratio u Veliku Britaniju na sahranu svog dede, princa Filipa, vojvode od Edinburga, princ Hari je napisao emotivno pismo svom ocu Čarlsu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovim potezom probao je da izgladi narušene odnose nakon intervjua koji je dao Opri Vinfri, što se desilo pre samo nekoliko nedelja. Iako je, navodno, ocu otvorio dušu u potpunosti i rekao da će poštovati instituciju, Čarls je i dalje mnogo povređen zbog Harijevih poteza, posebno jer se princ Filip tad borio za život.

 

"Napisao je intimno pismo ocu kojim je pokušao popraviti njihov odnos, ali tenzije su još prisutne među njima i stvari se baš nisu složile onako kako se on nadao", ispričao je za Mirror izvor blizak Hariju.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Osim što je obećao da će poštovati porodicu, još jednom se u pismu osvrnuo na razloge svog odlaska.

 

"Porodica je imala prećutni dogovor da se fokusiraju na kraljicu i ne govore neke stvari koje bi možda imali jedni drugima da poruče. Hari nije mislio da se sve mora odmah vratiti na staro, ali kada je video porodicu, poželeo je da rade na svom odnosu". dodaje izvor.

 

Hari i njegov brat Vilijam viđeni su kako razgovaraju, za šta su mnogi zasluge dali Kejt Midlton, ali odnos je i dalje hladan.

 

Između ostalog, Čarls i Vilijam ne mogu oprostiti Hariju što je rekao da misli kako su njegov otac i brat zatočeni u palati i da ne mogu samo otići kao on.

 

 

makonda-tracker