drugačije i predivno

ZOVE SE "DAJANA" I ZASENILA JE ČAK I KEJT MIDLTON: Zbog neobične torbice princeze od Jorka ceo modni svet je UZDAHNUO

0

Na subotnjoj sahrani princa Filipa sve oči bile su uprte u kraljicu Elizabetu, a potom u njene potomke, a jedna princeza uspela je da skrene pažnju na sebe uprkos kontroverzama koje prate njene poznatije rođake

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Budući da je sahrana vojvode od Edinburga bila prvi javni susret prinčeva Vilijama i Harija nakon što su princ Hari i njegova supruga Megan Markl dali šokantan intervju Opri Vinfri, sve je zanimalo kako će se njih dvojica ponašati jedan prema drugom. Kao i obično, pratio se i svaki korak Vilijamove supruge Kejt Midlton, kao i njen izuzetan stil, ali još jedna članica britanske kraljevske porodice uspela je da ukrade delić oduševljenja modne javnosti.


U pitanu je princeza Judžin od Jorka (31), koja je, kao i ostale članice porodice, bila od glave do pete u crnoj boji. Ona je ponela efektan kaput s dvorednim kopčanjem urugvajske dizajnerke Gabrijele Herst čija cena iznosi više od 6.500 evra, crne salonke i fascinator s mrežicom, a nešto drugo je privuklo najviše pažnje: Judžinina torbica!

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Princeza od Jorka, ćerka princa Endrua i Sare Ferguson, odnosno unuka kraljice Elizabete i princa Filipa, pojavila se, naime, na sahrani s upečatljivim crnim aksesoarom koji je, takođe, delo Herstove. Reč je o tašnici vrednoj više od 3.000 evra koja izgleda kao raširena harmonika ili, ako više volite, otvorena knjiga, a nosi vrlo, vrlo zanimljivo ime — "Dajana"

 

Judžin je, inače, uputila jedno od najemotivnijih saopštenja povodom Filipove smrti od svih članova kraljevske porodice.

 

Ljudi se sećaju kako su sedeli pored tebe na večeri, kako su se rukovali s tobom ili toga što si ih pozdravio u prolazu, toga koliko im je značila Nagrada vojvode od Edinburga — piše princeza Judžin između ostalog i okreće se sopstvenim uspomenama. — Ja se sećam učenja da kuvam, da slikam, šta da čitam. Sećam se smejanja tvojim šalama, zapitkivanja o tvom spektakularnom životu i službi u mornarici. Sećam se kako bih spržila kobasice i kako bi ti uleteo da sve spasiš. Sećam se tvojih ruku i smeha, tvog omiljenog piva.

 

 

makonda-tracker