DIRLJIV TRENUTAK

ČARLS SE TEŠKO NOSI S GUBITKOM OCA: Kejt Midlton prekršila pravilo kako bi utešila svekra na sahrani princa Filipa

0

Vojvotkinja od Kembridža je, uprkos tome što se članovi britanske kraljevske porodice obično ne dodiruju u javnosti, rešila da nakratko zaboravi na protokol

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako su Britanci bili oduševljeni kad su videli fotografije Kejt Midlton kako stiže na sahranu princa Filipa odevena u stilu buduće kraljice, nakon ovih fotografija vole je još više!


Vojvotkinja od Kembridža, koja je poznata kao neko ko se strogo drži propisanih pravila ponašanja u javnosti, očarala je sve noseći kraljevski nakit za koji se smatra da je poruka naciji da čvrsto stoji uz porodicu i da je odana kraljici, ali i da će biti dostojna da jednog dana sedne na tron pored Vilijama. Ipak, nakon sahrane dosta se pričalo o još nečemu — o emotivnom trenutku kad se našla svom svekru princu Čarlsu.

 


Vilijamov otac delovao je vrlo potreseno tokom sahrane, na koju je stigao sa suzama u očima. Nakon što je princ Filip sahranjen, njegov sin je izgledao tužno, a Kejt Midlton mu je prišla, zagrlila ga i poljubila, što ne viđamo često (gotovo nikad!) kad je u pitanju ova porodica.

 

Britanski mediji su kontaktirali sa stručnjacima za govor tela odmah nakon sahrane, a ekspert Džudi Džejms kaže da je bilo očigledno da je tuga "savladala princa Čarlsa". Kako je ona istakla, princ od Velsa i prestolonaslednik je celog života prikrivao svoje emocije i suzdržavao se u javnosti, ali to sada nije uspeo.

 


 

makonda-tracker