napokon!

ZBOG OVOG POTEZA BRITANCI NE PRESTAJU DA JE HVALE: Evo šta je Kejt Midlton uradila kako bi PROGOVORILI Vilijam i Hari

0

Možda i najsvetlija tačka nakon sahrane princa Filipa bila je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, za koju su mediji pisali kako je najzaslužnija za pomirenje braće, prinčeva Harija i Vilijama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon čitavih godinu kako se njih dvojica nisu videli, posle izlaska iz kapele su zajendo šetali ka dvorcu Vindzor, a razgovor je tekao opušteno, iako je prošlo svega nekoliko nedelja od šokantnog intervjua koji je Hari sa suprugom Megan dao Opri Vinfri.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Međutim, ključnu ulogu, ipak, igrala je Kejt! Najpre, Kejt je razgovarala sa Harijem, dok je Vilijam hodao ispred njih. Nakon toga, Vilijam se okrenuo kako bi nešto pitao Kejt i nastavili su zajedno da šetaju. Kejt je, potom, namerno usporila i ostavila braću da razgovaraju na miru.

 

Britanci smatraju da je ovaj Kejtin potez bio ključan i da je i te kako znala šta radi.

 

 

Stručnjaci za govor tela pokušali su da dešifruju razgovor i istakli su da su je tekao prirodno, ležerno, što je veliki pomak u njihovom odnosu. 

 

Kada su braća posle službe sklonil maske, čitači sa usana tvrde da je Hari rekao svom bratu da je sahrana bila "onakva kakvu je želeo", a Vilijam mu je odgovorio: "Da, bila je sjajna, zar ne".

 

 

makonda-tracker